Amber Puck 2021 turnīrs ir noslēdzies

Amber Puck 2021 turnīrs ir noslēdzies!

21.decembrī tika aizvadīts pirmais “Amber Puck” turnīra posms – U15 vecuma grupai, kurā savā starpā cīnījās “Liepājas SSS”, “Falkons”, HK “Ventspils” un “Baltu vilki” komandas.
Liepājas SSS U15 A komanda ar treneriem Tomu Konrādu un Vjačeslavu Minajevu turnīrā izcīnīja godpilno 1.vietu. Treneris Toms Konrads ļoti lepojas ar komandas attieksmi turnīrā un komentē: ”Ar katru spēli puiši pilnveidoja savu sniegumu, kas arī rezultējās apbalvošanā.”
27. decembrī noslēdzām “Amber Puck” turnīru ar U17 vecuma grupas spēlēm, kurās savā starpā sacentās “LSSS”, HK “Prizma”, HK “Ventspils” un “Jelgavas LSS” komandas.
Turnīra divās dienās savā starpā spēkojās 8 komandas un kopā tika aizvadītas 12 spēles. Lai arī šogad turnīrs nenotika regulārajā formātā Covid-19 drošības apsvērumu dēļ, mūsu galvenā prioritāte palika nemainīga – sagādāt spēlētājiem neaizmirstamas emocijas, papildu spēļu praksi un noderīgu pieredzi.
Paldies mūsu atbalstītājiem – Liepājas domei, Liepājas Olimpiskajam centram, Latvijas Hokeja federācijai, Liepājas Sporta Spēļu skolai, HK Liepājai.

Paldies visiem dalībniekiem un treneriem, tiekamies nākamgad!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *